Verzorgd wonen Leiderdorp

De voorbereidingen zijn in volle gang om begin 2021 een kleinschalig woonzorg project te open in Leiderdorp. Dit project biedt plaats aan 9 ouderen met een (omvangrijke) zorgvraag. Het betreffen 9 zelfstandige wooneenheden (woon-, slaapkamer, kitchentte en een ruime, aangepaste badkamer) met een ruime ontmoetingsruimte en tuin met terras.

Verpleging en verzorging
U kunt rekenen op een vast team van zorgprofesionals die u ondersteunen met uitstekende zorg.
De zorg wordt levert op basis van een indicatie Wijkverpleging, vergoed uit de basis verzekering. Op basis van uw zorgplan wordt een machtiging aangevraagd bij uw zorgverzekeraar. Achteraf wordt de geïndiceerde zorg gedeclareerd bij uw zorgverzekeraar.

Beschikt u over een indicatie uit de Wet Langdurige Zorg (WLZ) ofwel een indicatie voor een verpleegtehuis, dan kunt u uw zorg inkopen met behulp van een Persoonsgebonden Budget (PGB). Met het aanvragen van een Persoonsgebonden Budget kunnen wij u eventueel helpen.

Huur
De appartementen zijn zelfstandig wooneenheden (+/- 50m2), met een eigen huisnummer. De maandelijkse huur valt onder de sociale huurgrens. Afhankelijk van uw inkomen kunt u in aamerking komen voor huurtoeslag van de overheid.

Servicekosten
Service staat hoog in het vaandel bij Samen Zorgverlening. Naast het verlenen van zorg bieden wij het concept van verzorgd wonen. U betaalt maandelijks servicekosten voor een volledig pakket aan diensten.
Hieronder vallen uiteraard gas/water/licht, internet en kabel televisie, maar ook volpension, schoonmaakkosten, gebruik gemeenschappelijke ruimte, personenen alarmering en tuinonderhoud etc.


Voor meer informatie kunt u terecht bij Feiko Abma: info@samenzorgverlening.nl of bel 06 1504 7162.

Download hier de flyer: Folder Samen Zorgverlening.pdf

Lokatie Jan de Hartogplein 4A t/m J in Leiderdorp: